Η Λαμία μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στα Τρίκαλα, όμως χάρη στο “χρυσό” γκολ του Ρόμανιτς πήρε τη νίκη με 1-0 και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και προσπαθούσαν να απειλήσουν από τον άξονα, όμως οι προσπάθειές τους δεν απέδιδαν καρπούς. Στην αντίπερα όχθη ο Σκόνδρας δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή, αλλά το μακρινό σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας άρχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το ανάποδο ψαλίδι του Βασιλόγιαννη δεν απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα είχαν κυρίαρχο ρόλο. Οι Θεσσαλοί άγγιξαν το γκολ, όταν ο Τσίπρας βρήκε τον Ριζογιάννη, αυτός μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα έξω.

Στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του δεύτερου μέρους η Λαμία ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Μπαχανάκ βρήκε τον Ρόμανιτς, αυτός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Οικονομόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού χωρίς όμως να απειλούν ουσιαστικά. Ο Βασιλόγιαννης δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και τα Τρίκαλα άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το σύστημα σε 4-4-2, έκλεισαν τους αντιπάλους στα καρέ τους, όμως δεν κατάφεραν να φτιάξουν καθαρή ευκαιρία για γκολ και το σκορ παρέμεινε στο 0-1.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ντόσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πέλκας (74′ Πελάεφ), Λώττας, Ελευθεριάδης (67′ Γρηγορόπουλος), Τσίπρας (78′ Παπαγεωργίου).
ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπάχανακ, Μπουλούλης (62′ Δημούτσος), Ανάκογλου (46′ , Καραμάνος, Σάλιακας (82′ Βλαχομήτρος)