Λέστερ και Άστον Βίλα έμειναν στο 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για το αγγλικό Λιγκ Καπ, μας πλήρωσαν σχετικά εύκολα το 2.05 για τα 2-3 γκολ και μας έδωσαν ώθηση για την συνέχεια. Και σήμερα μία η επιλογή μας, αυτή τη φορά από Ιταλία μεριά.

Μία εβδομάδα πριν γίνουν τα υπόλοιπα ματς, Τορίνο και Τζένοα «ανοίγουν» τη φάση των «16» του εγχώριου Κυπέλλου. Οι μεν γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-0) κόντρα στη Ρόμα, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι από το σημαντικό, εντός έδρας 2-1 επί της Σασουόλο, που αποτέλεσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τις… 26/10!

Η πρόσφατη παράδοση, είναι ξεκάθαρα υπέρ της «γκρανάτα». Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρά η παρέα του Μπελότι κόντρα στους Γενοβέζους, οι οποίοι έχουν να πανηγυρίσουν από τον Μάιο του 2017 (εκτός έδρας δε, από το 2009). Σε ό,τι αφορά τον θεσμό του Coppa Italia, είναι σαφές πως η Τορίνο έχει μεγαλύτερες βλέψεις, καθώς στην Τζένοα ασχολούνται περισσότερο με την εξασφάλιση της σωτηρίας στο πρωτάθλημα. Στήριγμα ο άσος στο 1.70.

ΜΟΝΟ

22:15 ΤΟΡΙΝΟ-ΤΖΕΝΟΑ   1   1.70