Σπουδαίο διπλό πέτυχε η ομάδα του Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας μέσα στην έδρα του Εργοτέλη με σκορ 2-0, στο πρώτο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής στο πλαίσιο Super League 2.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμας Μπεντινέλι, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του. Έπειτα από ένα πρώτο 20΄ όπου το ματς ήτα ισορροπημένο και με πολλά λάθη, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που στο 28΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Μπεντινέλι μετά από κάθετη πάσα του Κολ.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Εργοτέλης έγινε πιο κινητικός στο παιχνίδι του, ωστόσο οι οποίες προσπάθειες είχε δεν μπόρεσαν να μετουσιωθούν σε γκολ, με συνέπεια το 0-1 να παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρονου. Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με συνέπεια το ματς να γίνει πιο ανοιχτό. Στο 53΄ η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη είχε καλή στιγμή για το 1-1, το σουτ όμως του Προβυδάκη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χουάντερσον…

Η απάντηση από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήρθε στο 62΄ όταν ο Γιαννιτσάνης που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι μόνος του μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε με κεφαλιά να κάνει το 0-2. Από εκεί κι έπειτα ο Απόλλωνας ισορρόπησε το ματς, με τον ρυθμό ωστόσο να έχει με συνέπεια να μην υπάρχει κάποια μεγάλη φάση στο ματς.

Όλα αυτά μέχρι το 86΄ όταν ο Βάρκας πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του βγήκε τετ α τετ με τον Καλογεράκη, δεν μπόρεσε όμως να τον νικήσει. Ότι δεν κατάφερε ο ίδιος, το πέτυχε στο 88΄ ο Μπεντινέλι με το δεύτερο του προσωπικό γκολ, αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από χέρι στο οποίο υπέπεσε ο Μπάτζιος. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.