Η αδυναμία της Ρεν να σκοράρει ενάντια στη Μαρσέιγ… χαντάκωσε την πρόβλεψη για αμφίτερμα, δίνοντας στην στήλη ένα κακό ξεκίνημα στο τριήμερο. Άμεση η ανάγκη για ρελάνς, θα το παλέψουμε μέσω της Σέριε Α…

Με την τελευταία της νίκη εις βάρος της Νάπολι να χρονολογείται στο 2015, η Λάτσιο φιλοξενεί την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο στοχεύοντας στο… σπάσιμο της κατάρας. Η αλήθεια είναι πως οι Ρωμαίοι έχουν δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία φέτος κι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κόντρα σε ένα σύνολο που ξεκίνησε την σεζόν με όνειρα αλλά… κάπου το έχασε! Ο άσος συναντάται στο 2.10 και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Λίγο αργότερα, διεξάγεται ακόμη μία σπουδαία ιταλική αναμέτρηση, καθώς η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα. Μπορεί οι «νερατζούρι» να καταλαμβάνουν την πρώτη θέσης της βαθμολογίας και να κοντράρουν στα ίσα τη Γιουβέντους, ωστόσο αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι «μπεργκαμάσκι» της τελευταίας διετίας αποτελούν μία από τις πιο… ζημιάρες ομάδες της κατηγορίας. Μιλάμε για δύο από τις πιο ικανές επιθετικές γραμμές του φετινού πρωταθλήματος, συνεπώς θα ψάξουμε την αξία στα γκολ. Αξίζει το ρίσκο με το over 1,5 ημιχρόνου, σε απόδοση 2.35.

ΜΟΝΟ

19:00 ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ   1   2.10

ΜΟΝΟ

21:45 ΙΝΤΕΡ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ   OVER 1,5 ΗΜΙΧ.   2.35