Στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Άρη, στάθηκε ο προπονητής των «βυσσινί», Μιχάλης Γρηγορίου, στην συνέντευξη Τύπου λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης στο AEL FC Arena.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ:

«Μετά την ήττα που είχαμε απέναντι στην Ξάνθη και με τον τρόπο που προήλθε, θέλαμε σήμερα να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε ότι ο Άρης διαθέτει μια πολύ γρήγορη και ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή, όμως οι παίκτες μου κατέβαλαν μια εξαιρετική προσπάθεια σήμερα. Είχαμε καλή ισορροπία στις γραμμές μας και δεν θυμάμαι αν ο Κρίστινσον χρειάστηκε να επέμβει σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Αντιθέτως εμείς είχαμε καλές και ουσιαστικές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ενδεχομένως να ήταν και ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Η δική μας ομάδα αδικείται από τον βαθμό της ισοπαλίας, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και αυτή την εμφάνιση θέλουμε να διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθουν ξανά οι νίκες που θέλουμε».