Σε μονόπρακτο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Μαραθώνα, καθώς ο «Γηραιός» επικράτησε με το εμφατικό 8-0, κάνοντας παράλληλα το 9/9 στο πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής νίκησε τον Μαραθώνα στο γήπεδο του Αριστοτέλη, διευρύνοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα, καθώς σε εννιά αγώνες, έχει ισάριθμες νίκες.

Ο «Γηραιός» έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο ο Μακρής άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15ο λεπτό ο Περπερίδης διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 4-0 για τους «κυανόλευκους», με τον Κανακούδη να κάνει το 3-0 στο 17ο λεπτό και τον Μακρή να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής δεν… κατέβασε ταχύτητα και συνέχισε το ίδιο τέμπο. Ο Τσακιρίδης με δύο δικά του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου για τον «Γηραιό». Οι παίκτες του «Ημίθεου» όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 76ο λεπτό ο Αποστόλου έκανε το 7-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σαχταρίδης στην εκπνοή του αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γόμμος, Καρακώστας (46′ Σαχταρίδης), Δήμτσιος, Τσακιρίδης,Ηρακλής, Κανακούδης, Μάντικας, Αποστόλου, Περπερίδης, Μακρής, Καρακάσης.