Νίκη και τρεις βαθμοί ακόμα προστέθηκαν στο τσεπάκι του ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 1-0 με αρκετό άγχος επί της Παναχαϊκής, στην αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Super League 2.

Μια ακόμα εντός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που άνοιξε κι άλλο την διαφορά από τους διώκτες του. Όσον αφορά το ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός, ο οποίο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Καπούταγλη.

Από το 30΄ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην υπάρχουν φάσεις στο ματς, με την Παναχαϊκή να είναι καθαρά σε παθητικό ρόλο. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε με το στείρο 0-0, ο Λεό στο 42΄ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β΄ημίχρονο η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πίεσε προκειμένου να φτάσει στο 2-0.

Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 49΄ο Πολίμος όμως πρόλαβε τον Λέο πριν αυτός γίνει επικίνδυνος. Στο 62΄ ο Χουτεσιώτης πρόλαβε τον Μυτίδη προτού γίνει επικίνδυνος για το τέρμα του. Στο διάστημα 86΄ – 88΄ είχε δύο καλές στιγμές με τον Λέο για να κάνει το 2-0, ο Καπούταγλης όμως του είπε και στις δύο περιπτώσεις «όχι», διατηρώντας με τον τρόπο αυτό το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.