Ανακοίνωση «φωτιά» εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου με έντονα παράπονα για το β’ βοηθό της αναμέτρησης με τη Βέροια, Δημήτρη Κιλικιώτη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Βέροια στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας συνεχάρησαν τόσο τον διαιτητή Περράκη, όσο και τον πρώτο βοηθό Νικολάου όχι όμως και τον δεύτερο βοηθό Κηλικιώτη.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Μαγνησίας κατηγορεί τον συγκεκριμένο βοηθό, ότι καθόρισε το αποτέλεσμα του εν λόγω ματς, το οποίο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τον διαιτητή κ. Περράκη Κωνσταντίνο (Αθηνών) και τον Α’ Βοηθό κ. Νικολάου Χρήστου (Αθηνών) για την άψογη διαιτησία στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την Βέροια για την 15η αγωνιστική της Football League, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες τις οποίες, δυστυχώς, καθόρισε ο Β’ Βοηθός της αναμέτρησης κ. Κηλικιώτης Δημήτρης (Ξάνθης).

Ο κ. Κηλικιώτης δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και λυπούμαστε πραγματικά που δεν ακολούθησε το παράδειγμα των συναδέλφων του. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι αν το βράδυ θα κοιμηθεί με την συνείδηση του καθαρή.

Υ.Γ. Για να είμαστε ξεκάθαροι. Εμάς περιστατικά όπως τα σημερινά μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν θέλουμε και δεν ζητάμε να μας χαριστεί τίποτα. Ζητάμε μόνο σωστές διαιτησίες όπως των κκ. Περράκη και Νικολάου.

Υ.Γ. 1 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας μας που έκανε το ταξίδι μέχρι την Βέροια και δεν σταμάτησε να φωνάζει για 90 λεπτά.»