Νικών συνέχεια για τον Λεβαδειακό, αυτήν την φορά με θύμα τον Πλατανιά (1-0), σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, που όμως τον διατήρησε στο -3 από την κορυφή…

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα της Λιβαδειάς, επικράτησε 1-0 του Πλατανιά και προσπέρασε τους Χανιώτες, φτάνοντας στην τέταρτη θέση και πλέον βλέπει από απόσταση τριών βαθμών την δεύτερη θέση.

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις, με τον Λεβαδειακό να ανοίγει το σκορ στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 14′ ο Ενομό μετά από ατομική ενέργεια κι αφού πέρασε αμυντικό και τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ιωαννίδης σκόραρε για το 2-0 του Λεβαδειακού, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικά δεν είχαμε κάποια φάση άξια αναφοράς. Ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ, κάτι που βόλεψε τον Λεβαδειακό που ήθελε απλά να πάρει τη νίκη ώστε να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Κάπως έτσι, το 1-0 τον βόλεψε ώστε να περάσει τον Πλατανιά και να φτάσει στην τέταρτη θέση, έχοντας πλέον απόσταση μιας νίκης ώστε να πιάσει και τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.