Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς επέστρεψε σε αγωνιστικό ρυθμό με την ΑΕΚ και πήρε θέση στην 12άδα της Ένωσης για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαντίρμα, στο ΟΑΚΑ.

Με αλλαγές, σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση για το BCL, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Μπαντίρμα. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της, τρεις «στροφές» πριν από το φινάλε και την ώρα που έχει δύο πολύ κρίσιμα ταξίδια σε Ισπανία και Γερμανία στον ορίζοντα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς για πρώτη φορά έπειτα από τον περασμένο Νοέμβριο. Ο διεθνής φόργουορντ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και πήρε θέση στην 12άδα της ομάδας του, φωνάζοντας παρών στο κρίσιμο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα.

Παράλληλα, στην 12άδα βρίσκεται και ο Βασίλης Τολιόπουλος, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Αντβέπρ. Εκτός μάχης τέθηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Ρέι, Τσάλμερς, Τολιόπουλος, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Γιάνκοβιτς, Χρυσικόπουλος, Γκίκας, Μαυροειδής, Γιαννόπουλος, Σλότερ, Γκραντ.