Η Ίντερ δεν χρειάστηκε να πατήσει γκάζι για να ξεπεράσει με 4-1 το εμπόδιο της Κάλιαρι και να προκριθεί στην επόμενη φάση, όπου βρίσκεται από το απόγευμα η Λάτσιο μετά το 4-0 επί της Κρεμονέζε.

Πριν καν προλάβουν οι ομάδες να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε το σκορ, μετά το λάθος των αμυντικών των φιλοξενούμενων. Ο έλεγχος βρισκόταν στα χέρια των “νερατζούρι” που έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Βέλγο, το οποίο όμως δεν μέτρησε. Στο 21′ ο Μπόρχα Βαλέρο σφράγισε την υπόθεση νίκη, καθώς πέτυχε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Ίντερ δεν είχε διάθεση για μπλεξίματα και στο 54′ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον “καυτό” Ρομέλου Λουκάκου, που βρίσκει δίχτυα σε κάθε ευκαιρία. Από εκείνο το σημείο και μετά η ένταση του ματς έπεσε αισθητά, με την Κάλιαρι να βρίσκει το γκολ της τιμής με τον Ολίβα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν σκοράροντας με τον Ρανόκια στο 81’ για το τελικό 4-1.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς και πιο συγκεκριμένα στο «Ολίμπικο», η Λάτσιο είχε εύκολο έργο κόντρα στην Κρεμονέζε και επικράτησε με 4-0. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Πάτριτς άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Παρόλο στο 26ο λεπτό να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Ιμόμπιλε με πέναλτι στο 58’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 89ο λεπτό από τον Μπάστος.