Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε χαλαρός μετά το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης, με τον Βόλο να τα δίνει όλα και να επικρατεί με 2-0 και να φτάνει μία “ανάσα” από την επική ανατροπή.

Κατά πολλούς ο αγώνας δεν θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη, που πάλεψαν μέχρι το τέλος για να πετύχουν μία τεράστια πρόκριση.

Οι Βολιώτες έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους, με τον Μπαλογιάννη να μην μπορεί να σκοράρει από πολύ ευνοϊκή θέση. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κιβρακίδης υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι, με τον Γκουαροτσένα να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να ανοίγει το σκορ. Στο 21′ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους, όταν ο Καχίλα έσωσε με το χέρι την μπάλα, πάνω στην γραμμή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και την κόκκινη κάρτα.

Ο Γκουαροτσένα έκανε το 0-2, αλλά φαίνεται να έχει βρει δυο φορές την μπάλα καθώς γλίστρησε στην εκτέλεση. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μία “ανάσα” από το 0-3, όμως ο Μανδάς με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε “ζωντανή” την ομάδα του. Στο 70’ ο Μπακογιάννης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται.

Λίγα λεπτά πριν από το τέλος ο Γκουαροτσένα άφησε τον Βόλο με εννιά παίκτες, μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε, ενώ στον υπόλοιπο χρόνο δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση, με το εισιτήριο να καταλήγει στον Ατρόμητο έστω και με άγχος.