Υπέρμαχος του VAR επιδοτούμενο όχι από το κράτος αλλά από τις ΠΑΕ τάχθηκε ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στην εκπομπή «Η Δίκη» στο Open.

Η Σούπερ Λιγκ έπρεπε να αγοράσει το var. Αν θέλουν οι ΠΑΕ να κάνουν ελκυστικό το προϊόν έπρεπε να προβούν σε αυτή την επένδυση, δεν έχει καμία δουλειά το ελληνικό δημόσιο να πληρώσει το var. Όταν κάνει ψώνια το κράτος, κάνει πάντα ακριβά. Δεν είχε καμία δουλειά το κράτος, να μπλέκεται σε θέματα, τα οποία χειρίζονται με κέρδος, οι ΠΑΕ. Ξέρετε κανένα ξενοδοχείο να πληρώνει το κράτος το σύστημα παρακολούθησης του; Αυτό με ξένισε και μένα, ότι δεν έχει τη γραμμή του οφσάιντ. Δεν είναι απιστία ότι το χρυσοπληρώσαμε. Δε νομίζω ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Το VAR απολύτως συνεισφέρει. Μου κάνει εντύπωση ότι γίνονται επιθέσεις κατά του VAR από ομάδες. Έχουμε τη νοοτροπία ότι πάντοτε κάτι άλλο φταίει» τόνισε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού.

Για την… μεταγραφή του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, είπε… «Θεώρησα τιμητικό ότι τοποθετήθηκα στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Έτσι, το εξέλαβα και νομίζω ότι το εξέλαβα σωστά».