Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του στην Ισπανία καθώς, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Χετάφε. Στο παιχνίδι και η Λεγανές…

Ο Ισπανός επιθετικός έχει χάσει για τα καλά τη θέση του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κι εδώ και καιρό ψάχνεται για να φύγει από το Λιμάνι και δη να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με το “Sportime” ο Γκερέρο οδεύει προς τη Χετάφε, καθώς τις τελευταίες ώρες φέρεται να υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι εκπρόσωποί του μάλιστα εμφανίζονται να έχουν φέρει και ικανοποιητική πρόταση για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Την ίδια στιγμή πάντως υπήρξαν σενάρια που ήθελαν να έχει μπει στο κόλπο και η Λεγανές, η ομάδα από την οποία είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018 για να πάει στον Ολυμπιακό.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, δεν αποκλείεται να είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Αχμέντ Χασάν, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός πιέζει για να φύγει από τη Μπράγκα, η οποία όμως θέλει να τον πουλήσει έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του.