Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-0 του Πανιωνίου και επιβεβαίωσε την πρόβλεψη για τα 2-3 γκολ, ωστόσο Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης κόλλησαν στο 0-0 και μας χάλασαν το 2/2. Με δύο επιλογές θα κινηθούμε σήμερα, αμφότερες από Κύπελλα.

Η Ίντερ υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία, 1-1, κόντρα στην Αταλάντα, κινδύνεψε άμεσα με ήττα και εντέλει έμεινε 2η πίσω από τη Γιουβέντους. Απόψε, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Coppa Italia, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να φιλοξενεί την Κάλιαρι. Οι Σαρδηνοί διανύουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και ηττήθηκαν με 2-0 από τη Μίλαν με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς βαθμό για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Αμφότερες ψάχνουν το comeback, έχει καλές πιθανότητες το αμφίτερμα. Αξίζει στο 1.80.

Στα… δικά μας, ο Άρης υποδέχεται τη Ξάνθη έχοντας επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς στα Πηγάδια. Το σαββατοκύριακο πάντως οι «κιτρινόμαυροι» δεν εντυπωσίασαν στο 0-0 με τη Λάρισα, ενώ οι «ακρίτες» πέρασαν… αέρα (3-1) από τον Βόλο. Αδικούν τους φιλοξενούμενους οι αποδόσεις, μπορούν να αντέξουν έστω μέχρι το 45’. Θα ποντάρουμε στο Χ2 ημιχρόνου σε απόδοση 1.70.

ΜΟΝΟ

21:45 ΙΝΤΕΡ-ΚΑΛΙΑΡΙ   G/G   1.80

ΜΟΝΟ

19:30 ΑΡΗΣ-ΞΑΝΘΗ   Χ2 ΗΜΙΧ.   1.70