Η Λαμία δεν παρουσίασε το γνωστό καλό της πρόσωπο και έβαλε σε κίνδυνο την πρόκρισή της, όμως το 1-1 με τα Τρίκαλα έδωσε την πρόκριση για την οκτάδα του Κυπέλλου για 3η σερί χρονιά.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να προηγηθούν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπιανκόνι μόλις στο 10′. Σε εκείνο το σημείο φάνηκε ότι το απόγευμα θα είναι εύκολο για την ομάδα της Φθιώτιδας, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τέτοια διάθεση. Στο 33′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, ο Πέλκας έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καχριμάν.

Στην επανάληψη ο Ζαρόπουλος σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Βασιλόγιαννη, ενώ το ίδιο έκανε και στην προσπάθεια του Δημούτσου λίγο αργότερα. Η Λαμία θα μπορούσε να “σφραγίσει” τη νίκη στο 89′ όμως ο Οικονομόπουλος έδιωξε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Μπιανκόνι.

Στο 95′ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να δημιουργήσουν έμφραγμα στους γηπεδούχους, αλλά η κεφαλιά του Βέρτζου σταμάτησε στο δοκάρι και τα Τρίκαλα έμειναν με την πίκρα του αποκλεισμού.