Χωρίς να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της, η Γουότφορντ ξεκίνησε προπώληση εισιτηρίων για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας!

Τα ζευγάρια Γουότφορντ – Τρανμίρ και Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας δεν έχουν βγάλει ακόμα νικητή, καθώς ήρθαν ισόπαλα τα πρώτα ματς και έχουν οδηγηθεί σε αγώνες ρεβάνς, παρόλα αυτά η Γουότφορντ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Αν και δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την πρόκριση, διαθέτει ήδη προς πώληση εισιτήρια για τον επόμενο γύρο με αντίπαλο είτε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την Γουλβς, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διευκολύνει τον κόσμο της.

Αιτία το ότι θα αγωνιστεί στις 23 Ιανουαρίου και το επόμενο ματς FA Cup είναι στις 26 του ίδιου μήνα, με τις σφήκες να σκέφτονται πως θα έχουν πολύ λίγο χρόνο στη διάθεση τους να πουλήσουν εισιτήρια αν εξασφαλίσουν την πρόκριση για τον 4ο γύρο και έτσι να τα βγάζουν εκ των προτέρων.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, από το πρωί της Πέμπτης θα είναι στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια και σε περίπτωση που έρθει αποκλεισμός και η ομάδα δεν προχωρήσει, τότε θα χρήματα θα επιστραφούν στους οπαδούς τους.