Πέρασε η κόντρα… ημιχρόνου στη Θεσσαλονίκη, πλήρωσε το αμφίσκορο στο Μιλάνο, ιδανικά κύλησε η χθεσινή ημέρα για την στήλη. Πάμε… μια απ’ τα ίδια σήμερα, εκ νέου με Ιταλία και Ελλάδα.

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να της δίνει την ώθηση που είχε ανάγκη, η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Κάλιαρι και απόψε στρέφει το βλέμμα στην ΣΠΑΛ. Μονό ματς για το Coppa Italia στο Μιλάνο, με τους «ροσονέρι» να θέλουν όσο τίποτα την πρόκριση και να αποτελούν το μεγάλο φαβορί για να την πάρουν. Οι «σπαλίνι» από την άλλη έχουν ρίξει το βάρος στην παραμονή στην Σέριε Α και δεν προβλέπεται να κοντράρουν ιδιαίτερα την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Θα ποντάρουμε στον άσο του ημιχρόνου σε απόδοση 1.90.

Λίγο νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στους «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι μπλέκουν άσχημα σε περίπτωση που δεχθούν γκολ, συνεπώς αναμένονται ιδιαίτερα προσηλωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Δύσκολα θα πάει ψηλά το σκορ, θα παίξουν όσο χρειάζεται για να προκριθούν οι «πράσινοι». Αξίζει το under 2,5 στο 1.80.

ΜΟΝΟ

19:00 ΜΙΛΑΝ-ΣΠΑΛ   1 ΗΜΙΧ.   1.90

ΜΟΝΟ

17:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   UNDER 2,5   1.80