Να ανατρέψει το εις βάρος τους 1-0 στους Ζωσιμάδες θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ενώ ΠΑΟΚ, Λαμία και Ολυμπιακός, “κλειδώνουν” την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου γύρου. Αμφότερες οι ομάδες έχουν επιλέξει να αφήσουν εκτός βασικά τους γρανάζια, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν επικεντρωθεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η Λαμία καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 που πήρε στα Τρίκαλα την περασμένη εβδομάδα και να συνεχίσει στους «8», με τον Άκη Μάντζιο να έχει στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Μπιανκόνι.

Στα παιχνίδια του απογεύματος, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να προκριθεί απέναντι στον ΠΑΣ, έχοντας το «φορτίο» της ήττας με 1-0 στα Γιάννινα. Ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται στην ίδια ενδεκάδα που πήρε τη νίκη με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα ενώ και ο ΠΑΣ, είναι στην Αθήνα πάνοπλος.

«Όλα για όλα» θα τα παίξουν οι δύο ουραγοί της Super League 1 Πανιώνιος και Παναιτωλικός, καθώς το πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο είχε λήξει χωρίς σκορ και τα πάντα είναι ανοιχτά…

Τέλος, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Καλαμάτα, σε ένα παιχνίδι που περισσότερο αφορά στην επιιστροφή του Κώστα Φορτούνη με την «ερυθρόλευκη» μετά τον τραυματισμό του, παρά το αγωνιστικό, καθώς το 3-0 του πρώτου ματς στην Πελοπόννησο, έχει ουσιαστικά καθορίσει την πρόκριση…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (15:00, CosmoteSport1HD)

Λαμία – Τρίκαλα (15:00, CosmoteSport3HD)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, CosmoteSport2HD)

Πανιώνιος – Παναιτωλικός (17:15, CosmoteSport3HD)

Ολυμπιακός – Καλαμάτα (19:30, CosmoteSport1HD)