Δύσκολη η χθεσινή μέρα της Euroleague, αφού κανείς δεν περίμενε το διπλό της Άλμπα, αλλά ούτε και της Βαλένθια. Οι αναμετρήσεις τώρα της ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ και της Μακάμπι με την Μπαρτσελόνα είναι ντέρμπι και κάθε αποτέλεσμα θα ήταν λογικό.

Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο πιο βατά, αν κι αυτό που γράφουμε είναι λίγο ουτοπικό, για τον λόγο πως στη φετινή Euroleague τα πράγματα είναι πιο ρευστά από ποτέ. Βέβαια τον Παναθηναϊκό αυτό ελάχιστα τον απασχολεί, αφού θέλει να κερδίσει με κάθε κόστος την Μπάγερν Μονάχου και να υπερκεράσει στη βαθμολογία το Μιλάνο, που χθες ηττήθηκε από την πανίσχυρη Εφές.

Δεν θέλω να σας κουράσω σε μεγάλο βαθμό, πιστεύω πως ο ΠΑΟ θα κερδίσει με διψήδια διαφορά, αφού θέλει να πάει με καλή ψυχολογία στο δύσκολο ματς με τη Ζάλγκιρις σε δύο μέρες από τώρα. Το χάντικαπ των έντεκα πόντων είναι διαβασμένο, όμως οι Γερμανοί με τέτοια άμυνα, δεν έχουν τύχη στο ΟΑΚΑ.

Για το ντέρμπι στο Βελιγράδι να πω την αλήθεια, θέλω να ρισκάρω. Ο Ερυθρός Αστέρας χτυπάει δυνατά μάλιστα την πόρτα της οχτάδας, όμως μπροστά του θα βρει έναν αντίπαλο πολύ σκληρό για να πεθάνει. Η Ζάλγκιρις σίγουρα είναι πεσμένη αγωνιστικά, όμως εδώ και 3 βδομάδες έχει ξυπνήσει και δεν αφήνει κανένα παιχνίδι, χωρίς να δώσει μάχη.

Πιστεύω πως οι Σέρβοι ναι μεν είναι το φαβορί, όμως η μικρή απόδοση του άσου με κάνει καχύποπτο. Δεν πιστεύω πως η Ζάλγκιρις είναι τόσο κατώτερη ομάδα από τον Αστέρα και γι’αυτό το λόγο θα ποντάρω στο διπλό. Μεγάλη η τιμή του 2,42 και θα την τιμήσω. Ίσως οι book έχουν διαβάσει λάθος το συγκεκριμένο ματς.

Οι επιλογές μου

(-10,5) Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου 1

Ερυθρός Αστέρας-Ζάλγκιρις Κάουνας 2