Τη σιγουριά του πως θα παραμείνεις έως το επόμενο καλοκαίρι στην Άρσεναλ επισήμανε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής.

Ο Μεσούτ Οζίλ δήλωσε πως πρόκειται να παραμείνει σίγουρα μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν στην Άρσεναλ, βάζοντας έτσι τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που είχαν πληθύνει το τελευταίο διάστημα.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής είχε παραμεριστεί από τον Ουνάι Έμερι, ωστόσο, μετά την αντικατάστασή του από τον Μίκελ Αρτέτα, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και τις προηγούμενες μέρες είχαν οργιάσει οι φήμες πως ο Οζίλ πρόκειται να μεταγραφεί στην Φενέρμπαχτσε.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συμβόλαιό μου το οποίο θα συνεχίσει να ισχύει αυτόν και τον επόμενο χρόνο» επεσήμανε ο ίδιος χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει».

Ο ίδιος επισήμανε πως η κατάσταση στο κλαμπ μετά την άφιξη του Ισπανού προπονητή άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο. «Είχα μερικές δύσκολες στιγμές ειδικά με τον πρώην προπονητή μας, αλλά όλα πια έχουν αλλάξει και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Τώρα πια παίζω τακτικά και μ’ αρέσει πολύ αυτό».

«Ο Αρτέτα, όπως δήλωσα και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, εξέπληξε πολλούς ανθρώπους γιατί προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι πεινασμένος για επιτυχίες. Η περίπτωσή του είναι πολύ διαφορετική με όλες τις υπόλοιπες γιατί δεν έχει πολύ καιρό που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να τον καταλάβουν πιο εύκολα».