ΚαμπερίδηςΜε όλα τα διαθέσιμα όπλα του θα αντιμετωπίσει ο Άρης την Λάρισα στην Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων», Σάββα Καμπερίδη, να αναφέρει πως η ομάδα του θα μπορέσει να πάρει την νίκη, εάν έχει τον έλεγχο του ρυθμού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (18/01, 15:45, ΕΡΤPLAY1) τη Λάρισα στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα, ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης, τόνισε:

«Κάθε εβδομάδα που περνάει, γίνεται όλο και επιτακτικότερη η ανάγκη να παρουσιαστούμε αντάξιοι των απαιτήσεων του αγώνα. Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία καθοδηγείται από έναν προπονητή, που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Κλειδί του παιχνιδιού θα είναι η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού. Είναι αναγκαίο να παρουσιάσουμε την ίδια μαχητικότητα με την προηγούμενη αναμέτρηση και να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση, παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο μας».

Πλήρης με Λάρισα

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα (17/01), χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για τον αυριανό (18/01) αγώνα. Στην τελευταία προπόνηση πήραν μέρος κανονικά όλοι οι παίκτες.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.