Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη, αλλά με τους Γκιγιέρμε και Σουντανί να είναι ξανά διαθέσιμοι, ανακοινώθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς η αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στου Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο (19:30) ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, για την 19η αγωνιστική της Super League. Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «ερυθρόλευκους» με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την 21μελή αποστολή.

Σε αυτή μετέχουν και πάλι οι Γκιγιέρμε και Σουντανί που ξεπέρασαν τους πρόσφατους τραυματισμούς τους, όχι όμως και ο Κώστας Φορτούνης που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί σε αυτό το 90λεπτο και να μείνει εκτός. «Έξω» έμειναν και οι τραυματίες Ποντένσε, Μπενζιά και Μπρούνο, όπως και οι Ραντζέλοβιτς, Μάρκοβιτς και Τοροσίδης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.