Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κασεμίρο, που πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του δυο τέρματα σε ένα παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σεβίλλης (2-1) και να αποσπαστεί με 3 βαθμούς από την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος…

Έπαιξε για τον απόντα Μπενζεμά, για τον Γιόβιτς που δεν βλέπεται και τον Μπέιλ που ήταν αραχτός στην πολυθρόνα του σπιτιού του. Έκανε την δουλειά του Κρόος, του Μόντριτς, αλλά και των δύο Βραζιλιάνων πιτσιρικάδων του Ροντρίγκο και του Βινίσιους.

Για ένα απόγευμα ο Κασεμίρο ήταν το Α και το Ω της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε τα πάντα στο γήπεδο και οδήγησε την βασίλισσα στο πολύ δύσκολο 2-1 επί της Σεβίλλης που την φέρνει μόνη στην κορυφή, στο +3 από την Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό έπρεπε να… χυθεί αίμα. Η Σεβίλλη ουρλιάζει για την φάση του 32ου λεπτού, όταν ο Ντε Γιογνκ έκανε το 0-1, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR, όπου ο διαιτητής έκρινε ότι ο Γκούντελι είχε κάνει αντικανονικό σκριν στον Μιλιτάο, ώστε να απελευθερώσει τον σκόρερ.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε να μπλοκάρει όλα τα ατού των Μαδριλένων, αλλά λησμόνησε έναν τύπο που σπάνια σκοράρει. Ο Κασεμίρο με κάθετο τρέξιμο και τέλειο πλασέ μετά από ασίστ του Γιόβιτς έκανε το 1-0 (57’), όμως η χαρά κράτησε για λίγο.

Σε μία περίεργη φάση, όπου η μπάλα φαίνεται να βρίσκει το χέρι του Μουνίρ, ο Ντε Γιονγκ με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Κουρτουά για το 1-1 (64’), όμως και αυτή η χαρά ήταν προσωρινή.

Ο Κασεμίρο με τρομερό άλμα και καρφωτή κεφαλιά σκόραρε για δεύτερη φορά στο ίδιο παιχνίδι για πρώτη φορά στην καριέρα του (69’, 2-1) και η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην αγχωτική νίκη με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και πρωταγωνιστή…