Καλά τα Κύπελλα, ωστόσο σαν το πρωτάθλημα δεν έχει! Πάμε για δυναμική επιστροφή σήμερα, με μία επιλογή από την Ελλάδα και μία από την Αγγλία…

Αφού αποχαιρέτησαν αμφότεροι το Κύπελλο, Πανιώνιος και ΟΦΗ στρέφουν εκ νέου το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, όπου επίσης δεν… σκίζουν. Από δύο ήττες έχουν μέσα στο 2020 οι δύο αντίπαλοι, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι δε Κρητικοί, καλούνται να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό προκειμένου να μην… χάσουν οριστικά το τρένο των πλέι οφ. Τεράστιο το κίνητρο σε αμφότερες πλευρές, φαντάζει αρκετό για να φέρει το αμφίσκορο. Απόδοση στο 1.90.

Στην Αγγλία, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… ντέρμπι για την Ευρώπη. Οι Λονδρέζοι είναι 10οι και στο -4 από την αντίπαλό τους, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει ούσα στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η αλήθεια είναι πάντως πως οι «blades» δεν βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, με το 1-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ να έρχεται με μεγάλη δόση τύχης. Νικάει αλλιώς… χάνεται η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, αξίζει ο άσος στο 1.85.

ΜΟΝΟ

19:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΦΗ   G/G   1.90

ΜΟΝΟ

17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ Γ.   1   1.85