Στην οικογένεια Ferrari είναι πλέον ο Άρθουρ Λεκλέρ και πιο συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα εξέλιξης νέων οδηγών, ύστερα από την πρώτη χρονιά που είχε στη γερμανική Formula 4.

Τα βήματα του αδελφού του θέλει να ακολουθήσει ο Άρθουρ Λεκλέρ, ο οποίος ξεκίνησε να παρακολουθεί τα μαθήματα εξέλιξης νέων οδηγών της Scuderia. Σε αντίθεση με τον Σαρλ Λεκλέρ, που ήταν από μικρός στους αγώνες διάφορων κατηγοριών, ο Άρθουρ ξεκίνησε το 2018 στη γαλλική Formula 4. Πέρυσι, βρισκόταν στη γερμανική Formula 4, στην οποία κατάφερε να κερδίσει έναν αγώνα και να πάρει μια θέση στο βάθρο επτά φορές.

Ο αδελφός του Σαρλ Λεκλέρ, Άρθουρ.

Η χρονιά που έρχεται θα τον βρει να αγωνίζεται στη Formula 3 με την ομάδα Prema Motorsports, την ίδια ομάδα με την οποία ο αδελφός του είχε πάρει το πρωτάθλημα της Formula 2 το 2017. Ο Άρθουρ Λεκλέρ ανακοίνωσε επίσημα ότι πλέον, ανήκει και εκείνος στην οικογένεια της Ferrari καθώς βρίσκεται στο Driver Academy.

Ο Άρθουρ Λεκλέρ με τα χρώματα της Ferrari!

Ήταν εκείνος που έκλεισε τις θέσεις του προγράμματος για το 2020 και θα βρίσκεται στα ίδια μαθήματα με τον Έντσο Φιτιπάλντι και τον Μικ Σουμάχερ. Μέχρι στιγμής, ο Σαρλ Λεκλέρ δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά με τον αδελφό του και την ένταξή του στην οικογένεια της Ferrari. Ο πιλότος της Formula 1 έχει αφοσιωθεί στο δικό του έργο και έχει αποφύγει να μιλήσει σχετικά με το θέμα. Ο Άρθουρ, πάντως, σίγουρα τον έχει σαν είδωλο και μια μέρα, θέλει κι εκείνος να φτάσει στο επίπεδο της Formula 1!