Σε απόρθητο κάστρο εξελίσσεται η έδρα του Απόλλων Λάρισας, ο οποίος πέτυχε ακόμα μια νίκη, με θύμα αυτή την φορά την ομάδα του Καραϊσκάκη, με τελικό σκορ 2-0, γεγονός που τον οδηγεί ολοένα και πιο κοντά στις υψηλές θέσεις της Super League 2.

Την πέμπτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας, αποτέλεσμα που τον φέρνει ισόβαθμό στην 2η θέση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σ΄ότι έχει να κάνει με το ματς, ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 9΄ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Χατζηστραβό για να κάνει το 0-1, ωστόσο αυτός παρότι βρέθηκε σε καλή θέση αστόχησε…

Από το σημείο εκείνο και μετά το συγκρότημα του Αριάν Μπελά ανέβασε την απόδοση του και στο 22΄ ήταν η σειρά του να φτάσει κοντά στο γκολ, η κεφαλιά όμως του Μπαλοτέλι αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Μέλκα… Στο 42΄ η ομάδα της Λάρισας έφτασε εκ νέου κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Σουλιώτη σταμάτησε στο δοκάρι του Μέλκα.

Ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν στις δύο αυτές φάσεις οι Θεσσαλοί, το πέτυχαν στο 43΄, χάρη σε πλασέ του Μπαστικού , κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0 αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Καραϊσκάκης μπήκε πιο δυνατά στο ματς, προκειμένου να φτάσει στο γκολ, που θα τον έβαζε και πάλι στο ματς.

Αυτό θα μπορούσε να είχε επιτευχτεί στην φάση του 79΄, το σουτ όμως του Αλμπάνη αντί για τα δίχτυα του Γκέκα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του. Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Ηπειρώτες σε εκείνο το χρονικό σημείο, το έκαναν οι γηπεδούχοι στο αμέσως επόμενο λεπτό με το πλασέ του Σιφναίου να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.