Στο μηδέν «κόλλησε» ο Απόλλων Σμύρνης με αντίπαλο τα Χανιά, για την 13η αγωνιστική της Super League 2, χάνοντας «έδαφος» στη βαθμολογία.

Σε νέα βαθμολογική εντός έδρας απώλεια υποχρεώθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών Χανίων. Σ΄ότι έχει να κάνει με τον αγώνα, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως να έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην εστία του Χουάντερσον.

Από την πλευρά το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ ήταν αυτό, που σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει. Όλα αυτά μέχρι το 15΄, όταν το σουτ του Μπεντινέλι αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα των Χανιωτών.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Απόλλων είχε νέα καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι να μπλοκάρεται εύκολα από τον Κουτζαβασίλη. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι, με συνέπεια το στείρο 0-0 να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ ο Απόλλωνας είχε την πρώτη του καλή φάση με την εκτέλεση φάουλ του Κολ να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Κουτζαβασίλη.

Από το σημείο εκείνο και μετά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να απειλήσει όμως με αξιώσεις. Στο 83΄ τα Χανιά έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σωτηράκου με 2η κίτρινη, ωστόσο παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι Κρητικοί κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό από την Ριζούπολη.