Με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας, ο πρόεδρος της Φορταλέζα παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια τις συζητήσεις που γίνονται με την οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη, για την πιθανή αγορά του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Φορταλέζα, ο οποίος στάθηκε στο ενδιαφέρον της οικογένειας Σαββίδη, επιβεβαιώνοντας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη συνδρομή εκπροσώπων που έχουν αναλάβει να φέρουν πιο κοντά τις δύο ομάδες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μαρσέλο Παζ: «Μου είπαν ότι τους αρέσει το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και πως οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κοίταξαν την Φορταλέζα γιατί είδαν έναν οργανωμένο σύλλογο με αποτελέσματα και ένα συγκλονιστικό κοινό. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς… Δεν υπήρξε συνάντηση με την πλευρά Σαββίδη».

Ο ισχυρός άνδρας από τη Βραζιλία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για πώληση του συλλόγου αλλά συνεργασία σε πολλά επίπεδα, αναφέροντας πως δεν θα πρέπει να αναμένουν ένα φορτηγό γεμάτο χρήματα σήμερα, αύριο…