Η Γιουβέντους έβγαλε άμεσα αντίδραση μετά από την ισοφάριση της Πάρμα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη (2-1) και στο +4 από την Ιντερ, που γκέλαρε με την Λέτσε το μεσημέρι της Κυριακής…

Οι Bianconeri είχαν ακούσει νωρίτερα καλά νέα από το Via del Mare, όπου η Ιντερ άφησε δύο βαθμούς κόντρα στην Λέτσε και ήξεραν ότι με νίκη θα πάρουν για πρώτη φορά φέτος διαφορά τεσσάρων βαθμών. Ο Ρονάλντο κάτι τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνει και με δύο δικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι στη νίκη και σε ένα πιο safe προβάδισμα κόντρα στους Nerazzurri.

Η Γιούβε έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Αλεξ Σάντρο, όπως και η Πάρμα τον Ινγκλέζε και ενώ ο Κορνέλιους ετοιμαζόταν να μπει, ο Κριστιάνο άνοιξε το σκορ στο 43′ με σουτ το οποίο κόντραρε και ξεγέλασε τον Σέπε (1-0).

Στην επανάληψη, ο Κορνέλιους είχε πλέον μπει και στο 55′ από εκτέλεση κόρνερ νίκησε τους πάντες στον αέρα και τον Σέζνι για το 1-1, το οποίο όμως δεν έμεινε για πολύ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντιμπάλα γύρισε και ο Ρονάλντο με-τη-μία έκανε το πλασέ βρίσκοντας τη γωνία φτάνοντας τα 11 γκολ στα τελευταία 7 ματς. Η Πάρμα πίεσε στο φινάλε και δημιούργησε κάποια προβλήματα στην άμυνα των Τορινέζων, οι οποίοι όμως κατάφεραν να κρατήσουν το 2-1 και τη σημαντική νίκη.