Δεν υπάρχει προηγούμενο γι’αυτό που συμβαίνει στην Μακάμπι, η οποία χάνει πιθανότατα και τον Γιοβέλ Ζούσμαν για το προσεχές διάστημα!

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να υπολογίζει μέχρι το τέλος της σεζόν τους Όμρι Κάσπι και Νέιτ Ουόλτερς. Στο ίδιο καθεστώς ανήκει και ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, ενώ κανένας δεν ξέρει το ακριβές status του Ταρίκ Μπλακ, που βρίσκεται σταθερά στα «πιτς».

Η Μακάμπι έχει μάθει να ζει με σημαντικά προβλήματα και το τεχνικό της επιτέλειο πρέπει να… υπολογίζει σε ακόμα ένα. Όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος του Τελ Αβίβ, ο Γιοβέλ Ζούσμαν χτύπησε στον αντίχειρα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Μακάμπι Χάιφα για το πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα, ειδικά αν αποφασιστεί η λύση του χειρουργείου.

O 22χρονος γκαρντ – φόργουορντ έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικά «εργαλεία» του Σφαιρόπουλου στη φετινή σεζόν, μετρώντας 5,5 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 κλεψίματα ανά αγώνα στην Euroleague με 18:14″ συμμετοχής μέσο όρο.