Ο Πίτου Γκαρσία μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, με μια συγκινητική ανάρτηση του στο Instagram.

Για τελευταία φορά φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Πίτου Γκαρσία. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοίνωσε αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον Λεβαδειακό την απόφασή του να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση.

Ο Αργεντινός, μετά από την καριέρα του σε Άρη, Ηρακλή, Ατρόμητο, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα στα ελληνικά γήπεδα, έβαλε τέλος στη καριέρα του στα 35 του χρόνια ανακοινώνοντάς το με ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία, γράφοντας:

«”Αν είναι να κυλήσουν δάκρια, ας είναι δάκρια χαράς”. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω πάρει την απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει πολλά πράγματα… Πράγματα που δεν μπορούσα να ξεπεράσω… , 1000 οι σκέψεις μέσα στο μυαλό μου. Οι απουσίες είναι πολλές, η μοναξιά ειναι μεγάλη οπως είναι και το κενό που νιώθω από διάφορα. Έτσι δυστυχώς το κίνητρο στην προσωπική μου ζωή είναι στο 0. Θεωρώ πως και στο επαγγελματικό κομμάτι δεν μπορώ να προσφέρω περισσότερο μεσα σε αυτή την κατάσταση που βρίσκομαι και για αυτό τον λόγο πήρα μια τόσο δύσκολη απόφαση. Ηθελα να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη , στήριξη και τις εμπειρίες που έζησα μαζί σας και για όλα όσα μου δείξατε σε όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι σε κάθε συμπαίκτη να πετύχει κάθε στόχο στην προσωπική οπως και στην επαγγελματική του ζωή. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Ατρόμητο, Βόλο, Σενγκνάμ, Ούνιον που μου δώσατε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα σας το οποίο θα μου είναι τιμή για όλη μου ζωή
Στέλνω την αγάπη μου σε όλους.
Pitu»