Ο Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης, που λήγει το καλοκαίρι του 2022 και στη συνέχεια να μείνει ελεύθερος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Mirror.

Μετά από διαδοχικές τάσεις φυγής, περίοδο στον «πάγο» και αμέτρητα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στην Μαδρίτη, φαίνεται ότι ο Ουαλός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Ρεάλ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η Mirror σε δημοσίευμα της, αναφέροντας ότι ο Μπέιλ έχει επικοινωνήσει την πρόθεση του να εξαντλήσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022 και στη συνέχεια να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος.

Η φερόμενη απόφαση του σταρ των Μερένχες έρχεται έτσι να βάλει τέλος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, ενώ και η πλευρά της Βασίλισσας καλείται πλέον να πορευθεί μαζί του, αφού δύσκολα θα μπορέσει να βρει αγοραστή που να πληροί τις απολαβές-μαμούθ του Ουαλού στην ισπανική πρωτεούσα.