Η Αρμάνι Μιλάνο έμεινε από… βενζίνη μετά την άκρως απαιτητική «διαβολοβδομάδα» και η Μπρέσια που την περίμενε με άγριες διαθέσεις, την υποχρέωσε σε ήττα, με 78-72

H Αρμάνι μπορεί να τα πήγε σχετικά καλύτερα από τη Μπρέσια στο πρώτο μέρος, κυρίως λόγω της άμυνας της (29-34), αλλά οι γηπεδούχοι, έκαναν εξαιρετική τρίτη περίοδο για να προηγηθούν με 56-51.

Μπορεί η Αρμάνι να ξεκίνησε καλύτερα στην τέταρτη περίοδο, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι ως το τέλος. Το τρίποντο και φάουλ του Χόρτον στο τέλος, έκανε το 71-72 της Αρμάνι, 75-72 για τη Μπρέσια και οι δύο βολές του Αμπάς, έβαλαν τους γηπεδούχους στο +5 (77-72), 24 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Για τους γηπεδούχους, ο Λανσντάουν έκανε μεγάλη εμφάνιση με 25 πόντους, έχοντας για άξιο συμπαραστάτη τον Χόρτον που είχε 20, ενώ για την κουρασμένη, μετά τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, Αρμάνι, ο Σάικς, είχε 19 πόντους.

Με τη σπουδαία νίκη αυτή, η Μπρέσια παρέμεινε στην τρίτη θέση με ρεκόρ 13-5, ενώ η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, παρέμεινε στην τέταρτη θέση, με ρεκόρ 11-7, όσο και η Μπρίντιζι…