Ρόμα και Σεβίλλη επιθυμούσαν διακαώς τον δανεισμό του Σερντάν Σακίρι, αλλά η Λίβερπουλ φαίνεται πως τους έκοψε απότομα τον… βήχα, τουλάχιστον για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Θετικοί για την παραχώρηση του το καλοκαίρι, με ένα ποσό της τάξης των 30 εκατ. ευρώ, εμφανίζονται οι Reds.

Ο αισθητά μειωμένος χρόνος συμμετοχής του Σερντάν Σακίρι στην Λίβερπουλ την φετινή σεζόν είχε ως συνέπεια μετά την Ρόμα και η Σεβίλλη να κινηθεί για τον δανεισμό του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο, οι Reds απέρριψαν αμφότερες τις προτάσεις σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς υπολογίζουν κανονικά στον Ελβετό χαφ, ενόψει του βεβαρυμένου προγράμματος στο υπόλοιπο της σεζόν.

Μετά από 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ένα γκολ, είναι δεδομένο ότι ο ρόλος του έχει περιοριστεί και αποτελεί εναλλακτική δεύτερης διαλογής για τον Γιούργκεν Κλοπ, προς το παρόν όμως η Λίβερπουλ θέλει να τον διατηρήσει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Από κει και πέρα, όπως αναφέρει η Mirror, οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι ανοιχτοί για πώληση του 28χρονου παίκτη, αν καλυφθούν οι απαιτήσεις τους, που αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.