Την φήμη και τους… haters του πατέρα του πληρώνει ο Μπρόνι Τζέιμς. Σε αγώνα του γυμνασίου του, ο 14χρονος γιος του Λεμπρόν δέχτηκε ένα αντικείμενο στην πλάτη, που του πέταξε ένας από τους θεατές. Μπορεί να μην χτύπησε, αφού το αντικείμενο ήταν ελαφρύ, ωστόσο η ασφάλεια του γηπέδου εντόπισε τον δράστη και θα αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες συνέπειες για την ενέργειά του.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς έγινε έξαλλος όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό. «Το μίσος δεν γνωρίζει ηλικίες. Ευτυχώς ο γιος μου είναι καλά εξοπλισμένος και προετοιμασμένος για όλα αυτά», έγραψε αρχικά στο Twitter.

Μετά την ήττα από τους Σέλτικς ρωτήθηκε για το συμβάν. «Δείχνει ασέβεια αυτό που συνέβη, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μικρό παιδί. Δεν ξέρω τι ηλικία είχε αυτός που το πέταξε. Δεν ξέρω αν αυτή η συμπεριφορά πηγάζει από τον ίδιο ή όσα έχει μάθει στο σπίτι του, αλλά δείχνει ασέβεια. Ο γιος μου είναι ήρεμος. Είναι καλύτερος από μένα και την μητέρα του και έχει μάθει να αδιαφορεί για τέτοιες καταστάσεις. Ίσως να το πήρε και από μένα γιατί κι εγώ άκουγα πολλά από μικρός και δεν έδινα σημασία. Όμως αυτό που είδα με έκανε έξαλλο», τόνισε.