Φωτιά έχουν πάρει τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και όλα ξεκίνησαν από το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Το club που φιγουράρει τις τελευταίες δύο σεζόν στην 6άδα της Premier League, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ, η οποία όμως είναι αποφασισμένη να τον χάσει μόνο αν πληρωθεί το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης που είναι 6.5 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τα 4 ‘χαρτιά’, όμως οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν εναλλακτικές για είναι καλυμμένοι.

Ετσι, ένα από τα ονόματα που έχουν ψάξει στην ΑΕΚ για την πιθανότητα που χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα [έχει δώσει το okay αν τα βρουν οι ομάδες], είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός, που έβαλε 16 γκολ με την ΑΕΚ το 2017-18, είναι ένας και πιθανότατα βασικός υποψήφιος για να πάρει τη φανέλα του φορ αν φύγει ο Πορτογάλος. Για γίνει βέβαια αυτό, όπως είπαμε, πρέπει η Γουλβς να δώσει 6.5 εκατ. στην ΑΕΚ.

Φωτιά στο όλο σκηνικό ήρθε να βάλει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. Το αφεντικό του club από τα Κανάρια Νησιά είπε ορθά-κοφτά ότι ο Αραούχο, αφού δεν θα κάνει re-union με τον Μανόλο Χιμένεθ «έχει πωληθεί σε ομάδα που δεν μπορώ να αποκαλύψω». Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωσή του σχετικά με τον 28χρονο στράικερ.

«Τον θεωρούσαμε κλεισμένο σε μια ομάδα. Ομως άλλαξαν τα δεδομένα και αποφασίσαμε να μην δεχθούμε να τον πουλήσουμε. Κάτι μπορεί να αλλάξει μία φορά, όχι περισσότερες. Ηταν να πάει στην ομάδα του Χιμένεθ, όμως δεν τήρησαν όσα είχαν πει στον Μανόλο. Τελικά τον πουλήσαμε σε άλλη ομάδα, την οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε. Είναι πώληση».