Η Άννα Σπυριδοπούλου έδωσε το στίγμα της ενόψει του αγώνα με την Ορμάν (23/01, 17:00) στο ΣΕΦ και τόνισε πως μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να πετύχει το κάτι παραπάνω στο Eurocup Γυναικών.

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού ανέφερε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Orman Genclik είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και με πολύ καλές παίκτριες. Η πρόκριση απέναντι στην Aluinvent DVTK Miskolc μας δίνει ενέργεια και όρεξη να προσπαθούμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα στη διοργάνωση. Δεν θεωρώ ότι είναι βάρος το ότι ξεκινάμε στην έδρα μας την σειρά. Ίσα ίσα πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα μας δώσει την ώθηση και την όρεξη να είμαστε ανταγωνιστικές».

Στο πρώτο ματς με την Aluinvent DVTK Miskolc, ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτα διαβασμένος στο κομμάτι της τακτικής. Θα είναι τόσο κομβικό αυτό το σημείο και απέναντι στην ομάδα από την Τουρκία; «Η τακτική μας είναι ένα από τα δυνατά μας όπλα! Θέλουμε όπως και με τη Aluinvent DVTK Miskolc έτσι και τώρα να είμαστε αρκετά διαβασμένες γιατί γνωρίζουμε καλά πόσο επιθετική ομάδα είναι η Orman Genclik. Θεωρώ κλειδί για το παιχνίδι της Πέμπτης είναι να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Στην ίδια φάση, αυτήν των «16» του Eurocup, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε και πριν δύο χρόνια, όταν και τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Girona. Τι έχει αλλάξει από τότε; Η Σπυριδοπούλου, η οποία ήταν σε αυτήν την ομάδα, τόνισε: «Τη φετινή ομάδα αυτό που την χαρακτηρίζει είναι όρεξη, ταλέντο και ότι δεν έχει σούπερ σταρ. Γνωρίζουμε όλες τον ρόλο μας και λαχταράμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Όλα αυτά τα χρόνια που ο Ολυμπιακός έχει πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει δώσει στην ομάδα την κατάλληλη εμπειρία και αέρα ώστε να μπορέσει να καταφέρει το κάτι παραπάνω! Ελπίζω κ εύχομαι να καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση».

Τέλος η φόργουορντ του των Πειραιωτών τόνισε για το κλειδί της αναμέτρησης ότι: «Όπως έχω πει πολλές φορές αυτό που θα μας βοηθήσει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι η άμυνα μας. Είναι το κλειδί για κάθε καλή εμφάνιση μας. Θέλο