Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για την φετινή προσπάθεια της Βίρτους Μπολόνια στο Eurocup και τόνισε πως ο μεγάλος στόχος της ιταλικής ομάδας είναι η επιστροφή στην Euroleague.

Είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο λαμπερό όνομα στη φετινή διοργάνωση. Ο Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται στη Μπολόνια, για λογαριασμό της Βίρτους και προσδίδει λάμψη στη διοργάνωση του Eurocup.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τον στόχο της ομάδας του και τόνισε πως η φιλοδοξία του συλλόγου είναι η επιστροφή στην Euroleague, ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι η Βίρτους είναι φαβορί για το τρόπαιο δεν σημαίνει πως θα το σηκώσει αυτομάτως.

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό του φαβορί που έχει η Βίρτους στο φετινό Eurocup είπε: «Το να κερδίσεις το Eurocup δεν είναι εύκολο και το να είσαι φαβορί δεν σου δίνει αυτόματα τη δυνατότητα να κερδίσεις το τρόπαιο. Δεν βλέπω τις άλλες ομάδες, είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό. Είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε τον τελικό».

Όσο για τον μεγάλο στόχο της ομάδας του, που είναι η επιστροφή στο Eurocup ανέφερε: «Το κλαμπ μεγαλώνει. Έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις και έχει δείξει τους τελευταίους μήνες. Σίγουρα η Euroleague είναι η πιο σημαντική διοργάνωση της Ευρώπης και είναι λογικό μια ομάδα όπως και η δική μας να θέλει να επιστρέψει εκεί. Αυτός είναι ένας φιλόδοξος στόχος, για τον οποίο θα πρέπει να εργαστούμε μέρα με τη μέρα».