Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ανέφερε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο, καθώς θα “χτυπήσει” τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 FM:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: « Είμαστε πολύ καλά, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον Παναιτωλικό, αν και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο γιατί έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε».

Την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει σοβαρότητα στα παιχνίδια του, έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και όλα είναι ανοιχτά».

Αν υπάρχει κάποιος από τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ που είναι ο πιο επικίνδυνος: «Όλοι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνοι, γιατί έχουν όλοι ποιότητα στο παιχνίδι τους. Ο  παίκτης που δεν θα ήθελα να μαρκάρω, είναι ο Άκπομ γιατί έχει φυσικά προσόντα και είναι γρήγορος και δυνατός. Τον Σφιντέρσκι θα τον χαρακτήριζα killer όταν είναι στην περιοχή».

Τον Γιόσιπ Μίσιτς: «Με έχει εντυπωσιάσει πολύ αυτός ο παίκτης, παίζει με πολύ μυαλό και όλα περνάνε από τα πόδια του, θέλει πολύ προσοχή».