Η ΑΕΚ περιμένει πιθανή ρελάνς της Γουλβς για τον Ολιβέιρα, ενώ ο Αραούχο αναμένει στο ακουστικό του και θέλει σαν τρελός να επιστρέψει.

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε χθες στην υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα. Η ΑΕΚ παραμένει αμετακίνητη στην θέση της πως ο Πορτογάλος φορ δεν παραχωρείται ούτε για… σεντ κάτω από τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ. Παρότι πάντως η Γουλβς έκανε λόγο για τελική πρόταση στην τελευταία της κρούση, στην «Ένωση» εκτιμούν πως ο αγγλικός σύλλογος θα επανέλθει, ίσως και μετά τον αποψινό αγώνα με την Λίβερπουλ για την Premier League.

Ο Ολιβέιρα χθες δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη της «Ένωσης» στον Βόλο (1-3) αλλά αυτό δεν είχε να κάνει με το ζήτημα της πιθανής μεταγραφής του. Ο Μάσιμο Καρέρα προτίμησε να κρατήσει κάποιους βασικούς στον πάγκο και με την εξέλιξη που είχε το ματς δεν υπήρξε ανάγκη να μπουν ούτε ως αλλαγή. Ο Πορτογάλος αν και δεν κρύβει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία είναι απόλυτα συνεπής και επαγγελματίας και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έχει κλεισμένο τον Σέρχιο Αραούχο για να είναι έτοιμη να καλύψει το κενό του Ολιβέιρα εφόσον τελικά παραχωρηθεί. Ο Αργεντινός φορ χθες απουσίασε από την προπόνηση της Λας Πάλμας, αναμένει στο ακουστικό του και είναι τρελαμένος στην ιδέα να επιστρέψει στην ομάδα όπου έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Πάντως η περίπτωση του «Τσίνο» δύσκολα θα προχωρήσει αν δεν αποχωρήσει ο Ολιβέιρα. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια άλλη πώληση (π.χ. Λιβάγια) που θα φέρει χρήματα στα ταμεία και θα επιτρέψει να γίνει αυτή η μεταγραφή.