Τότεναμ και Νόριτς άργησαν να… ξυπνήσουν, με αποτέλεσμα το ποντάρισμα στο 2.50 να χαθεί για ένα, μόνον, γκολ. Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με Αγγλία, και πάλι με γκολ, αλλά ελαφρώς πιο συντηρητικά.

Γουλβς και Λίβερπουλ ρίχνουν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής, με τους «λύκους» να έχουν μπροστά τους τη μεγάλη πρόκληση. Εάν αφήσουμε εκτός το 5-0 από την Άστον Βίλα, στο οποίο οι «ρεντς» είχαν αγωνιστεί με… πιτσιρίκια, η τελευταία εντός συνόρων ήττα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ είναι το 2-1 από αυτήν του Νούνο Εσπίριτο Σάντο τον προηγούμενο Ιανουάριο!

Ασφαλώς, μόνο εύκολο δεν είναι να επαναλάβουν τον… άθλο οι γηπεδούχοι. Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το απέδειξαν και στο εντός έδρας 2-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου εάν είχαν υπάρξει λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να έχουν επικρατήσει με μεγαλύτερο σκορ. Αμυντικά δε, η Λίβερπουλ βρίσκεται σε τρομερό φεγγάρι (7 συνεχόμενα N/G).

Γρίφος το ματς του «Μολινό», με τους πρωτοπόρους να είναι το φαβορί αλλά τη Γουλβς να δείχνει ικανή για ζημιές. Σκοράρει γενικά η ομάδα του Σάντο, έχει πιθανότητες να βάλει τέλος στο σερί των… κόκκινων clean sheets και να ανεβάσει τον ρυθμό. Θα επιλέξουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.90.

ΜΟΝΟ

22:00 ΓΟΥΛΒΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ   OVER 2,5   1.90