Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, μίλησε για την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ξάνθη, τονίζοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν σαν να πήραν έξι βαθμούς αντί για τρεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ότι ο Άρης πατάει στην 5η θέση: «Όντως ο στόχος μας είναι τα πλέι οφ, σημερα οι 3 πόντοι ήταν απαραίτητοι όμως αμέσως πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο».

Για το αν έπαιξε ρόλο ότι με την Ξάνθη είναι κοντά στη βαθμολογία: «Οπωσδήποτε ήταν ΣΑΝ 6ποντο αυτή η νίκη κατά κάποιο τρόπο. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο μας δυσκόλεψε το να κρατήσουμε το σκορ και στη συνεχεία να προηγηθούμε, χρειάστηκε πολύ δουλειά γι αυτό και είναι πολύ σημαντικό ότι τελικά πήραμε τη νίκη. Είμαστε 2 ομάδες που γνωριζόμαστε καλά ο ένας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα ατού του αλλά και να περιορίσει τα ατού του άλλου όμως είχαμε και την κατοχή και την υπεροχή και έτσι καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Για τη φάση στο 88΄: «Όταν δεν σου επιτίθεται ο αντίπαλος είσαι κρύος όμως υπάρχουν τεχνικές που εμείς οι τερματοφύλακες ακολουθούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να κάνουμε επέμβαση».

Για τη φάση που πήγε να κάνει λάθος: «Ένας τερματοφύλακας πρέπει να είναι έτοιμος και για τα δύσκολο και για τα εύκολα, μετά από αυτό είχε χρόνο να αντιδράσω»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Όπως γνωρίζεται στο παιχνίδι με τη Λάρισα είχα ένα οίδημα, στη συνέχεια μπόρεσα να αποθεραπευτώ και τώρα είμαι σε καλή κατάσταση».