Ο Ισπανός επιθετικός διευθέτησε και τις τελευταίες εκκρεμότητες, όσον αναφορά τα έγγραφα αποδέσμευσής του από την Αλ Ουάχντα και ενημέρωσε τους πράσινους ότι από βδομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του!

Οριστικοποιήθηκαν οι τελευταίες τυπικές εκκρεμότητες μεταξύ της Αλ Ουάχντα και του Καρλίτος όσον αφορά την πιστοποίηση της ελευθερίας του Ισπανού επιθετικού από την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πλέον αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό είναι η άφιξή του στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Καρλίτος επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού Τσάβι Ρόκα και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις, με την άφιξη του παίκτη στη χώρα μας για το τελευταίο στάδιο της μεταγραφής του να προβλέπεται στις αρχές της εβδομάδας.

Ο 29χρονος Ισπανός άσος αποτελεί την πιο ηχηρή μεταγραφή των τελευταίων ετών στον Παναθηναϊκό, καθώς το βιογραφικό του έχει ως παράσημο τα 45 γκολ στη διετή παρουσία του στην Πολωνία (26 με τη Βίλλα και 14 με τη Λέγκια) πριν πάρει μεταγραφή για τα Εμιράτα όπου αμειβόταν με 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Η επιμονή του Καταλανού τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία ομάδα έως το προσεχές καλοκαίρι εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους, έφερε το ιδανικό αποτέλεσμα καθώς ο παίκτης έριξε αισθητά τις απαιτήσεις του.