Διατεθειμένος να κατέβει στις εκλογές για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός των Ιβήρων, Μαριάνο Ραχόι.

Την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας θέλει να αναλάβει ο Μαριάνο Ραχόι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την ιβηρική.

Ο πρώην πρωθυπουργός κυβέρνησε από τον Δεκέμβριο του 2011 ως τον Ιούνιο του 2018, όταν ανατράπηκε η κυβέρνησή του έπειτα από πρόταση μομφής. Λίγο μετά ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει οριστικά την πολιτική.

Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα τον φέρνουν μπροστά στην πιθανότητα υποψηφιότητας για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η συμμετοχή του Ραχόι στις ερχόμενες εκλογές θα κριθούν από την απόφαση που θα λάβει ο Ίκερ Κασίγιας για το ίδιο θέμα.

Αν ο εμβληματικός τερματοφύλακας αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για την θέση στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου, τότε ο Μαριάνο Ραχόι δεν θα προχωρήσει στη δική του υποψηφιότητα.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Λουίς Ρουμπιάλες στις επερχόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτιο.