Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τον Ισπανό επιθετικό, Καρλίτος, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τα “πράσινα”…

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ατρόμητος αντιμετώπισε τη Λέγκια Βαρσοβίας του… Καρλίτος, κι ο τότε τεχνικός των Περιστεριωτών, Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον Ισπανό επιθετικό.

«Ο Καρλίτος θα είναι ο καλύτερος επιθετικός του Παναθηναϊκού στη μετά Μπεργκ εποχή. Είναι πολύ δυνατός, με καλή τεχνική και πολύ καλά τελειώματα, πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό. Δεν είναι πάρα πολύ γρήγορος, ούτε κλασικό εννιάρι. Αλλά είναι πάρα πολύ δυναμικός φορ, δεν θα μπορούσε σε διαφορετική περίπτωση να κάνει τόσο καλές σεζόν στην Πολωνία, όπου το πρωτάθλημα είναι πολύ physical. Εμείς περιμέναμε τότε ότι θα αγωνιζόταν βασικός, αλλά είχε παίξει ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια», ανέφερε στη “Live Sport” ο άλλοτε προπονητής του Τριφυλλιού.

Όσο για τον… πρώην συμπαίκτη του Καρλίτος στη Λέγκια, τον Ντόμινικ Νάγκι: «Αεράτος εξτρέμ, με γκολ, με ασίστ και εκρηκτικότητα. Στην Πολωνία είχε τη φήμη παίκτη που ορισμένες φορές επιδιδόταν σε ατομικές ενέργειες. Και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν πολύ τον Παναθηναϊκό. Παίζει ρόλο και το καλό περιβάλλον σε μία ομάδα».