Η Φενερμπαχτσέ είναι ακόμα ζωντανή. Με καλή εμφάνιση στο δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο, κέρδισε το Μιλάνο με σκορ 73-64 και οι ελπίδες της για playoff παρέμειναν ζωντανές. Ο Ντατόμε ήταν εξαιρετικός με 12 πόντους, ενώ οι Σλούκας (10.), Βέσελι (10π.),  Ντε Κολό (12π.) και Μάλκολμ Τόμας (10π.) ήταν clutch σε πολλές περιπτώσεις.

Το Μιλάνο με τον Σάικς ήταν πολύ παραγωγικό στις αρχές της πρώτης περιόδου, όμως η έξοδος του Αμερικανού γκαρντ, άλλαξε τα δεδομένα. Οι Τούρκοι με τους Ντατόμε και Κάλινιτς ήταν κυρίαρχος και το 24-15 νομίζουμε ενδεικτικό. Ειδικότερα ο Σέρβος φόργουορντ είχε πολύπλευρη παρουσία με κλεψίματα και ριμπάουντ.

Η άμυνα των γηπεδούχων έκλεψε την παράσταση, αφού το Μιλάνο όσο καλή κυκλοφορία και να είχε, αδυνατούσε να βρει ελεύθερο σουτ. Ο Μεσίνα δεν κακολογούσε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του αμυντικά, όμως μπροστά δεν είχε λύσεις. Η Φενέρ με τον Σλούκα να δίνει καλό ρυθμό ανέβασε τη διαφορά μέχρι και τους 17 πόντους. Οι Ιταλοί με την εποστροφή Σάικς και την μερική αφύπνιση του Γκουντάιτις πήγαν στ’αδποδυτήρια στο μείον δέκα (41-31).

Η εικόνα του ματς δεν διαφοροποιήθηκε ούτε στην τρίτη περίοδο. Η Φενέρ είχε τον έλεγχο, όμως όσο δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ, τότε το Μιλάνο ήλπιζε στην ανατροπή. Οι Τούρκοι δεν υποτίμησαν τον αντίπαλό τους, όμως χαλάρωσαν επικίνδυνα και οι Ταρζέφκσι με τον Ροντρίγκεζ, σάλπισαν την αντεπίθεση του Μιλάνου. Ειδικότερα ο σέντερ των Ιταλών ήταν απροσπέλαστος και το 56-47 ήταν έργο δικό του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο στην εξίσωση του ματς μπήκε και ο Ροντρίγκεθ και ξαφνικά η υπόθεση-νίκη έγινε γρίφος. Ο Ομπράντοβιτς είδε τους Ντατόμε και Κάλινιτς να βγαίνουν μπροστά, όμως ο Ταρζέφκσι με τη βοήθεια του Σκόλα δεν άφηνε τους Τούρκους ν’ανασάνουν. Τελικά τη λύση την έδωσε ένα μεγάλο τρίποντο του Ντε Κολό και του Σλούκα και το 71-62 με ενάμισι λεπτό για το τέλος, ήταν η ταφόπλακα για τους Μιλανέζους. Τελικά το 73-64 ήταν το τελικό σκορ με τη Φενερμπαχτσέ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 41-31, 56-47, 73-64