Η Γουλβς δυσκόλεψε αφάνταστα για ένα ακόμη παιχνίδι την Λίβερπουλ, όμως στα δύσκολα βγαίνει πάντα μπροστά ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, που με ένα καταπληκτικό γκολ, χάρισε άλλη μια νίκη στην ομάδα του (1-2), αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως αυτή η αρμάδα, απλά δεν… παίζεται! Έφτασαν τις 23 νίκες στο πρωτάθλημα οι Reds, που δέχτηκαν γκολ μετά από 725 αγωνιστικά λεπτά, με τελευταίο εκείνο του Ριτσάρντλισον πριν από ακριβώς 50 ημέρες!

Δεν σταματιέται. Δεν νικιέται. Ότι κι αν κάνουν οι αντίπαλοι της, έχει πάντα μία καλύτερη απάντηση. Εκεί που λες ότι τώρα θα έρθει η πρώτη της απώλεια, κάτι μαγικό γίνεται και κερδίζει και πάλι. Η Γουλβς τέντωσε την Λίβερπουλ, όμως έφυγε στο τέλος κι αυτή με σκυμμένο κεφάλι, αφού η αρμάδα από το Μέρσεϊσαϊντ έχει πια τέτοια ψυχολογία που κερδίζει ακόμα και παιχνίδια που ίσως να έπρεπε να χάσει.

Μία κεφαλιά με τον… ώμο του Χέντερσον έφερε από νωρίς το 1-0 (8’) για μία Λίβερπουλ όμως που έδειχνε κάπως κουρασμένη και χωρίς την συνηθισμένη φρεσκάδα. Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, η Γουλβς πήρε θάρρος στην επανάληψη και έφτασε στην ισοφάριση, όταν ένας υπέροχος συνδυασμός ανάμεσα σε Χιμένες – Τραορέ και κεφαλιά του Μεξικανού έφερε το 1-1 (51’).

Ο ίδιος παίκτης νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Άλισον ο οποίος απέκρουσε με το κεφάλι (68’) κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι κόκκινοι θα αρκεστούν στο 1-1, βρήκαν το νικητήριο γκολ στο τέλος.

Από μαγική ενέργεια του Σαλάχ, ο Φιρμίνο «εκτέλεσε» με το αριστερό στο παραθυράκι και η Λίβερπουλ έφτασε στο 1-2 (84’) που έμεινε ως το τέλος αφού στις καθυστερήσεις ο Ντιόγκο Ζότα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για την νέα ισοφάριση.