Δημοσιεύματα από την Ισπανία τις τελευταίες ώρες αναφέρουν έντονο ενδιαφέρον της Βαλένθια για την απόκτηση του «ερυθρόλευκου» Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς, με τον Ολυμπιακό να είναι θετικός.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Φράνκο Σολδάνο στις 2 Ιανουαρίου του 2019 από την Ουνιόν Σάντα Φε έναντι 1,2 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός επιθετικός πρόλαβε να παίξει στο Λιμάνι όμως μόνο σε 9 ματς. Το καλοκαίρι πια, στις 12 Αυγούστου, ο 25χρονος φορ επέστρεψε στην πατρίδα του, ως δανεικός αυτή τη φορά από τους Πειραιώτες (σ.σ. Έναντι 250.000 ευρώ) φορώντας τη φανέλα της ιστορικής Μπόκα Τζούνιορς. Ούτε εκεί έχει καταφέρει να στεριώσει, παίζοντας σε 8 ματς και καταγράφοντας 1 γκολ. Ως εκ τούτου, βρίσκεται και πάλι στη… γύρα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως τονίζει σε δημοσίευμά της την Παρασκευή η ισπανική εφημερίδα AS, αυτός δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη λαμπερή Primera Division! Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Βαλένθια είναι αυτή που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και προτίθεται να καταθέσει πρόταση για να σπάσει τον δανεισμό του στη Μπόκα (σ.σ. εκπνέει στις 20 Δεκεμβρίου 2020), ώστε να τον αποκτήσει επίσης δανεικό ως το καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την AS στη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» θα μπει και οψιόν αγοράς η οποία θα είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ!

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πετύχει ένα ακόμη τεράστιο έσοδο μάλλον από το… αγωνιστικό πουθενά, κερδίζοντας 3 εκατ. ευρώ από έναν ποδοσφαιριστή που κατέγραψε 1 γκολ και 2 ασίστ σε μόλις 460 λεπτά συμμετοχής