Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει ο Γιασίν Μπενζιά, που δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και μοιάζει βέβαιο πως θα τερματιστεί ο δανεισμός του από την Λιλ, με τον παίκτη να οδεύει προς την Ντιζόν.

Την Πέμπτη ο προπονητής της Ντιζόν είχε επιβεβαιώσει το μέχρι πρότινος φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Γιασίν Μπενζιά ο οποίος δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και την Παρασκευή ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Όπως δήλωσε ο Ολιβιέ Ντελκούρ σε γαλλικό μέσο, η ομάδα του βρίσκεται σε επαφές με τη Λιλ για δανεισμό του Γαλλοαλγερινού μέσου, με οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι, εκτιμώντας παράλληλα πως το deal θα επιτευχθεί και ο παίκτης θα βρίσκεται στη Γαλλία από Δευτέρα.

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Εδώ και καιρό ενδιαφερόμαστε για τον παίκτη. Είναι πολύ καλός παίκτης, ενδιαφέρεται να έρθει και δεν παίζει πολύ στον Ολυμπιακό. Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή με τη Λιλ, γιατί έχει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Ελπίζω πως στην αρχή της εβδομάδας, Δευτέρα ή Τρίτη, θα βρίσκεται στην Ντιζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντελκούρ.